• December 4, 2023

Solar Lantaarnpaal Armaturen Voor Uw Buitenverlichting

Buitenverlichting wordt snel erkend als net zo belangrijk als binnenverlichting. Overweeg het gebruik van een lantaarnpaal op zonne-energie voor uw buitenverlichting.

Steeds meer mensen beschouwen hun buitenruimte als onderdeel van hun leefruimte. Achtertuinen, patio’s en terrassen zijn allemaal geweldige plekken om te entertainen en de sfeer in uw tuin kan worden bepaald met de juiste verlichting. Ze besteden dus veel meer tijd aan het bepalen wat de juiste verlichting is.

Helaas zijn er meer voorbeelden van slechte verlichting dan goede. Een veelgemaakte fout is om verlichting op de verkeerde plaatsen te plaatsen, wat licht kan kosten om in de tuin van de buren te filteren, kan bijdragen aan lichtvervuiling door naar boven te schieten, of gewoon uw ruimte niet effectief verlichten.

Hier zijn enkele tips voor buitenverlichting:

  1. Kies de meest efficiƫnte lamp voor de klus.
  2. Verlichting op voetpaden, opritten en tuinen moet het grondoppervlak verlichten.
  3. Gebruik timers om de verlichting aan en uit te zetten en gebruik waar nodig sensoren om de verlichting aan en uit te zetten.
  4. Zorg ervoor dat je de lucht niet vervuilt met opwaartse verlichting en dat je de buren niet irriteert.

Een belangrijk element bij buitenverlichting is het kiezen van efficiƫnte verlichting die vriendelijk is voor het milieu en voor uw portemonnee vanwege lagere energiekosten. En daarom zijn solar armaturen zeker het overwegen waard!!

Deze metalen lantaarnpaal op solar lamp-energie heeft het uiterlijk van een traditionele gaslamp uit een lang vervlogen tijdperk. Dit klassieke armatuur ziet er geweldig uit en ontgaat schoonheid en charme terwijl het veiligheid biedt aan uw tuin.

De metalen constructie is de beste omdat deze sterk en duurzaam is en niet snel vandalisme vertoont als deze in openbare ruimtes wordt geplaatst. Kies een lamp met een extra groot zonnepaneel om het maximale voordeel te halen. LED-lampen zijn het beste.

De paal moet in de volle zon worden gemonteerd. De lamp laadt dan overdag op en gaat ‘s nachts automatisch aan gedurende 8 tot 10 uur. Het LED-licht brandt 17 keer feller dan andere lamptypes.

Een 7 inch zonnepaneel met een 1 watt krachtige LED zorgt voor voldoende verlichting. Dit is de perfecte combinatie voor zowel nieuwe als retro-installaties. Overweeg de juiste plaatsing van de lantaarnpalen in uw tuin. Ze zijn een uitstekende keuze voor opritten, voetpaden en voor gebieden waar u gasten ontvangt.

Ze werken goed parallel of tegenover elkaar geplaatst. Er zijn verschillende maten bollen verkrijgbaar. De grotere lampen kunnen zorgen voor gebieds- en veiligheidsverlichting, terwijl de kleinere lampen voor sfeer zorgen.

Als u van plan bent om tijdens de wintermaanden te installeren, moet u de batterij ‘s ochtends minimaal een week laten opladen. Schakel het ‘s nachts uit en laat het niet werken totdat de batterij volledig is opgeladen. Tijdens de wintermaanden duurt het wat langer om een functionerend licht te krijgen vanwege het gebrek aan zonlicht en de lagere intensiteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *